BESTELLEN EN LEVERING

Plaats je een bestelling voor 16.00 uur (maandag t/m vrijdag)? Dan wordt je pakketje nog dezelfde dag op de post gedaan en heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail met daarin een track and trace code om je pakketje te volgen.

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bekijk de track and trace code om te kijken waar je pakketje is. Staat je bestelling al meer dan 3 dagen op verzonden, maar heb je nog niets ontvangen? Neem dan contact op met ons op via 3d@fixjefilament.nl. 

Het kan zijn dat onze bevestiging in je spam folder van je mail is terecht gekomen. Mocht de bevestiging hier niet staan en niet in je account (indien aanwezig). Neem dan contact met ons op via 3d@fixjefilament.nl

Verzendkosten
Bij bestellingen boven de 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Zit de prijs van je bestelling onder de 50 euro, dan worden er 6.99 euro verzendkosten in rekening gebracht voor het versturen in Nederland. Voor een verzending naar het buitenland worden 10 euro aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag verder. Je kunt ons via de mail of telefoon bereiken.